Undervurdert fashionista

Carrie Bradshaw, Serena Van der Woodsen og Victory Ford har alle fått sin fortjente anerkjennelse som TV-fashionistaer, men det er en som etter min mening er undervurdert og i det minste bør bli nevnt i slike sammenhenger. Det er kanskje ikke så lett å få med seg klærne når hun har såpass mange dumme replikker, men når jeg tar med selv i å tenke "faen, i morgen skal jeg se fresh ut på jobb" hver gang jeg ser Ugly Betty må noe være gjort riktig. Nei, det er ikke Betty jeg mener, selv om hun plutselig ser både tynnere og freshere ut, og unibrowen er borte (noe som bare beviser at du ikke kan være stygg på TV for alltid). Det er jo selvfølgelig Amanda.


Det er nesten sånn at jeg vurderer å like mønstrede strømper (men det gjør jeg ikke selv om Gossip Girl-stylisten Eric Daman mener det er sexy). Hun er faktisk den som er best kledd i hele serien, skal for så vidt ikke så mye til da, selv om Amanda også er på grensen blir resten någet karikaturisk, om det går an å si noe slikt?


Og, Marc er forresten en homo utgave av Chuck Bass, eller det vil jo være motsatt, men uansett ganske mange likheter der. Påfallende mange. Konklusjon? Jeg burde virkelig tenke like nøye over nyhetene som jeg tenker på TV-serier, det kunne ført til brukelig mye hjernekapital.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten