Motejournalist på NY Fashion week?

Til alle dere "råe" motebloggere der ute, - G-Star Raw har en av de beste konkurransene jeg har sett på lenge ute på sine hjemmesider. Aspirerende motejournalister/fotografer som allerede deler innhold via facebook, twitter, youtube og flickr kan koble seg opp mot deres sider, og den beste vinner tur til New York Fashion week, der man sitter på første rad på visningen, og får gå på afterparty med kjendisene. DET er premien sin det, og en utrolig gjennomtenkt, men allikevel enkel kampanje av G-Star (som sikkert har fått til gode samarbeidsavtaler med de ulike nettsamfunnene også).

Video fra høstvisningen, som var overraskende clean og lekker:
http://www.g-star.com/flash/content.html

Bilder fra høstens kjendistilskuere inkluderer både Natasha Bedingfield (som har sett bedre ut), Taylor Momsen (ikke så verst, men ser ut som en panda til tider) og Lindsey Lohan (vil man virkelig bli assosiert med det?)


Huff.

Men ihvertfall, kreds til G-Star for bra konkurranse, og tror det er mange norske motebloggere som kan ha gode sjanser til å komme seg til NY.

3 kommentarer

My Good Act

21.jan.2010 kl.15:36

Er du en engasjert blogger? Sørg for å få din bloggadresse publisert på vår nettside! (Dette medfører flere besøkende til din blogg!)

Du kan også bli ukens profilerte blogger eller ukens My Good Act blogger. Bloggadressen din vil da bli vist mer enn 10 000 ganger på en uke!

For mer informasjon sjekk ut http://www.mygoodact.com/page/engasjerte-bloggere

Mvh oss i My Good Act

Mona ♥

21.jan.2010 kl.15:36

Elsker Taylor Momsen :D

www.monabstrommen.blogg.no :- )

hannah louise

21.jan.2010 kl.15:37

fin blogg, likte designet ditt!

hadde blitt utrolig glad om du hadde tatt deg to minutter å skrivd en kommentar på det øverste innlegget. veldig koselig! (www.hannahlouisee.blogg.no)

- ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten