"The best me"

At plastiske operasjoner kan virke mot sin hensikt finnes det utallige eksempler på blant kjendiser, kanskje spesielt fra c-kategorien og nedover. Siste eksempel på en som har gått aaaltfor langt for å se bedre ut er Heidi fra The Hills. Hun har tatt 10 plastiske operasjoner på én dag, "to become the best me". Etter å ha sett utfallet vil jeg heller si at det ble en "worse you".....


(bilde fra people.com)
Et stort skritt på veien mot å se ut som kattekvinnen! Men, det er kanskje ikke så rart at man får et forvrengt selvbilde av å være med i en "realityserie" som handler om livet og hverdagen din (vel, hverdag og hverdag), og som blir sett av millioner over hele verden, samtidig som du har en ekstremt manipulerenede mann.

Men når man ser utgangspunktet så er det lett å kunne si at noe har sagt klikk oppe i hodet til frk. Montag. Hun hadde kanskje ikke verdens spenstigste utseende, og så ganske vanlig og søt ut. Og det må da uansett være bedre enn å se ut som Dolly Duck?


Dette er igjen et eksempel på at noen mennesker har vanskeligheter med å håndtere berømmelse og for mye oppmerksomhet, og ender med å ikke kjenne igjen sitt eget speilbilde. Men, som en trofast The Hills-seer vet jeg også at de ikke ville hatt like mange seere hvis de ikke hadde funnet frem til personer med et stort eksponeringsbehov som er villig til å dele alle deler av livet sitt med resten av verden. Og når i tillegg mye av serien er godt regisserte hendelser blir det kanskje vanskelig å vite hvem man egentlig er. Suksessen kommer som en konsekvens av de medvirkene, og de medvirkendes liv blir en konsekvens av suksessen. Dette ble altfor dypt til å handle om noe så hjernedødt som The Hills....

3 kommentarer

Tali

18.jan.2010 kl.19:38

Tenkte jeg skulle ta en titt innom en av disse bloggene og se om det virkelig er så triste saker som jeg tror det er. Det viser seg (etter å ha vært innom et dusin eller flere, at det er verre enn jeg trodde)

Jeg lurer på om dette virkelig kan være det viktigste i livet og med tilværelsen for en mengde mennesker. Mote, plastiske operasjoner, sminke, bitching om andre o.s.v. Livet er ikke så langt, også fyller dere det med totalt unyttige tanker og bruker tid og energi på å følge med hva kjendiser har på seg av klær og sminke. Hva med å bruke tiden dere har her på jorda til noe mere meningsfylt og noe som kan være til bruk og hjelp for andre og i tillegg vil gi livene deres innhold? Dette her er bare tull og det vet dere som holder på med dette meningsløse fjaset, hvis dere er ærlige.

Lene Johannesen

19.jan.2010 kl.12:06

At man i så ung alder begynner med titalts operasjoner (Les:plastisk kirurgi) er jo bekymringsfullt og gir et dårlig signal til alle unge mennsker rundt om i verden som nettopp følger med på disse tv-seriene..

Siri Nielsen

20.jan.2010 kl.19:23

Det er trist at så unge mennesker tyr til så mange operasjoner.

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten