En diskusjon som begynner å bli veeeeldig gammel

Magasinet V har i neste utgave "size" som tema, og på Dagbladet spør de lesernes sine "Er denne modellen for feit?"


(bilde fra models.com)

At modellene burde bli et par hakk større enn det de har vært de siste årene er det liten tvil om. Og fotoserien i V er lekker. Men diskusjonen om denne modellen er for tykk begynner å bli litt for dum, og for gammel. Denne kvinnen er dødspen, lang penere enn mange modeller på catwalken. Men det er to forskjellige hensikter med disse bildene, og de som viser frem klær. Jeg er ikke fan av modeller tynne som papir, med kragebein som står ti centimeter ut. Men det er ikke til å stikke under en stol at klærne ikke hadde kommet til sin rett på en modell i størrelse XL. Jeg stemmer heller for at modellene på catwalken burde se mer ut som supermodellene på 90-tallet, a la Cindy Crawford. Som btw fortsatt kunne gått modell, still looking good.

3 kommentarer

leste om deg i vg så tok meg en tur innom deg jeg da :D

ha en fin dag :)

www.benedicteemilie.blogg.no

esikkamulise

08.jan.2010 kl.19:24

må si jeg er enig der. Men samtidig syns jeg vi uansett bør være forsiktige med hva v sier, for jeg tror ikke modellen på bildet blir så glad for å høre at hun er litt for feit til å være cindy crawford heller :P

Marte

11.jan.2010 kl.23:39

Enig i at modellene kunne hatt litt mer kjøtt på kroppen. Men når det er sagt, syns jeg ikke at det bør overdrives den andre veien heller..

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten