En sniktitt på høstmoten

2009 var et år preget av innsparinger, fornuft og resesjon på flere områder enn bare i økonomien, noe man har sett veldig tydelig innenfor mote og trender. Bedre tider er (forhåpentligvis) på vei, men kommer det til å synes, ikke bare oppleves? En sniktitt på høstmoten for 2010 viser både ja og nei, på noen områder er det definitvt blitt mye freshere klær, mens for mange holder det litt depressive fortsatt stand. Høst er høst også i fargene, og det er mye grått, beige, og petroleumsblått. Dressbuksene er fortsatt et sikkert valg, men draktene kommer rett etter. Et av de aller kjedeligste alternativene er fra Calvin Klein. Greit at han er en klassiker, men det får det være nok til bestemorstil:


(vogue.com)
Fotformsko?

Da er det mye kulere å gå for et mer casual cool alternativ fra Rag & Bone, som fortsatt er classy:(vogue.com)
Fantastiske sko! Kan bli en kald høst i Norge med bare legger, men perf for sensommer.

Jason Wu, som er en av favorittene til Michelle Obama, har også en veldig kul look for høsten. Selv om han kjører  på med typiske høstfarger er stilen fresh, ung, tøff men allikevel classy.(vogue.com)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten