Musikk på MTV?

Det virker som om MTV endelig hør skjønt at MTV betyr musikk, for nå har jeg to dager på rad (ja, det er faktisk sjokkerende) sett musikkvideoer på MTV! Det er helt utrolig i en tid der det eneste det viser er repriser, repriser og atter repriser av realityserier om alt fra 16 og preggis til The Hills. Ja, jeg digger The Hills (så enkel er jeg), men når man for ørtende gang ser Spencer sjekke opp Stacy the bartender er det lissom nok... Og vær så snill og slutt å vise a shot at love med Tila Tequila (og Another shot at love også) Kleint, kjedelig og pinlig er alt jeg har å si. Ja til mer musikk på MTV (noe som burde vært like selvsagt som kjendiser i Se & Hør)

For de som vil se musikkvideo med en gang, anbefales denne:
http://www.youtube.com/watch?v=Lh5725tF_Aw

Én kommentar

Mads

16.des.2009 kl.15:33

Er meget enig med dette innlegget Hanne! Start en aktiv kampanje mot disse reprisene, har fått Brooke Hogan opp i halsen så det holder. Er jo tross alt Music Television det heter.

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten