Magasinjunkie

Selv om jeg aldri kunne levd med uten internet er det ingen ting som kan erstatte gode, gammeldagse, glossy magasiner. Jeg har en stor samling hjemme, som går flere år tilbake. Spesielt godt vare tar jeg på høstutgavene av Vogue, som er nesten like tykke som et leksikon. En av de tingene jeg ønsker meg til jul, og som jeg setter stor pris på om noen forteller meg hvor jeg får tak i, er Vogue-utgaver fra 70-tallet. A la denne:


Aller helst vil jeg ha i plakat-størrelse for å henge på veggen. Mange synes kanskje det er overfladisk å ha en slik hang up på motemagasiner, men de er ofte langt flinkere til å sette ting på dagsorden og fange opp trender enn det mediene er generelt. (men det skal sies, norske magasiner er ikke flinke til det, der er det copy paste fra utlandet i stor grad). Blant annet leste jeg et åtte siders lang intervju med Barack Obama i Vogue cirka halvannet år før han ble nevnt av norske medier.


I tillegg er bildene som blir tatt til motemagasiner ofte ekstremt vakre, og fortjener å bli tatt vare på. De fungerer som inspirasjon både i forhold til mote, men også som kunst, noe forsiden over er et godt eksempel på.

Én kommentar

Daisy

15.des.2009 kl.19:56

Har du sjekka "allposters.com"? De har mange forsider i plakatstørrelse, men om de har fra 70-tallet vet jeg ikke. Verdt et forsøk! Stikk innom den nye bloggen min en gang:)

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten