Bilder fra førsalget

Må si at det var utrolig digg å slippe å stå i galskapkøene foran H&M på lørdag, hørte at det var noen som hadde kommet kl.4 om morgenen (litt vel desperat spør du meg). På førsalget på fredag kunne man faktisk handle (nesten) uten stress, og det var mulig å få kjøpt alt det man ville ha.

Nåja, litt kaos var det faktisk i skoavdelingen (jeg tror sko er det som lettest kunne fått jenter til å slåss), selv om det var mer enn nok til alle.

 sdc10182


Man slapp inn i puljer på fredag også, men det ble fylt på etterhvert og ryddet mellom hver gruppe. Veldig greit, synes det er ganske irriterende å shoppe i rot. Det er noe som henger igjen etter å ha jobbet fem år i klesbutikk, du vet hvordan det egentlig skal se ut og da lar man seg irritere når butikker ikke lever opp til en viss standard.

sdc10186


Må si at alle de ansatte på H&M gjorde en imponerende jobb med å holde styr på alle de shoppegale damene, og var meget effektive på ryddingen.

sdc10187

Synes det er litt idiotisk at mediene har omtalt førsalget fredag for en lukket åpning for kjendisene, det er langt fra sannheten. Kjendisfaktoren var ikke overveldende, og det var langt flere "vanlige" folk tilstede (dvs. sånne som meg.....). Men nå er det jo ganske typisk norske medier å finne en slik vinkling. Jeg som var der synes jo selvfølgelig at det var et fantastisk insj av Costume!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten