Førsalg på Jimmy Choo

I dag skal jeg på førsalget for Jimmy Choo på Hennes & Mauritz, er like oppspilt som jeg pleide å være før julaften for typ 15 år siden. Det veier opp for at det snør og at jeg fortsatt sitter på jobb. Jeg drømmer om skoene til venstre og kjolen til høyre.
jimmychoohm1

Og et armbånd, en veske, et belte og alt egentlig. Har forsåvidt ingen penger, men noen ting er verdt å spise knekkebrød i en måned for. Det er bedre å ha pengene i klesskapet, der man kan se dem, enn på en kjedelig bankkonto... (Visse mennesker jeg kjenner er nok uenige, men det får nå så være). Et godt kleskjøp kan man være glad for leeenge, og det er det verdt.

Én kommentar

HelgaKristiansen

13.nov.2009 kl.16:55

Kult ! Lykke til på førsalget :)

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten