A vest a day keeps the fashion haters away

Vest er noe av det hotteste man kan ha på seg i høst, og det er en trend jeg har vært glad i lenge. Alltid deilig å kunne ta en varm pelsvest over en tynn bluse når vinteren kommer. Økonomien er ikke på topp for tiden, og er utrolig glad for en nydelig strikkevest i brunlilla pusegarn som min mor faktisk har strikket til meg. Den er supernice over en offwhite blondebluse med jeans til.

Øverst på ønskelisten nå står en rufsete pelsvest, sånn som denne fra Elisabeth and James.

vest

Denne fra Sass & Bide hadde gjort seg fint over en hvit tanktop, eller en minikjole tenker jeg.

sass and bide

Men det får bli med tenkingen på denne siden av jul...

Men i helgen gjorde jeg faktisk noen gode "kupp" da jeg fant gamle kjoler fra mormors klesskap som skal sys om. Blant annet en drøm av en gullkjole, som blir helt fantastisk når den blir sydd litt kortere! Gjenbruk av klær er utrolig hyggelig, og ikke minst gratis :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten