ICEBAR

Mye av tiden min går for tiden med på å jobbe med åpningen av nye ICEBAR Oslo. I dag har jeg jobbet med åpen dag for pressen, som er på tirsdag.

icebarjukkasbb

Dette bildet er fra ICEHOTEL i Jukkasjärvi i Sverige. Hele hotellet er laget av is og utformet av fantastisk flinke iskunstnere.

Jeg er en frysepinne av dimensjoner, så jeg skal kle GODT på meg på tirsdag. Den store åpningsfesten er på torsdag, og da håper jeg virkelig ikke at mange av gjestene kommer i små kjoler med tynne stropper. Selv om baren også har en "varm" del er det minus fem i selve isbaren, og det kan bli kaldt selv om man får på seg en stor cape.

Gleder meg veldig til å se baren ferdig, utrolig hva de klarer å få laget av bare is.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten