Mandagers virkelighetsflukt

Det er ingen vei utenom, men som oftest er mandager bare en drit kjip dag. Men, det finnes et lite lyspunkt, Lipstick Jungle. Ikke bare fordi serien faktisk er veldig bra, men fordi det har kommet en som for alle moteinteresserte jenter kan erstatte Carrie, nemlig Victory Ford. Ikke siden SATC har det vært noen på TV med like god stil (sorry, verken Serena van der Woodsen eller Blair Waldorf kan måle seg). Tydeligvis er vi jenter så enkle at for å lykkes med en TV-serie må det være en hovedrolle-inenhaver med klær som vi kan drømme om, men koster omtrent like mye som en månedslønn i virkeligheten. (Forsåvidt en dårlig teori, i og med at serien er nedlagt nå....).
lindsayvictory11250x500


Men, når serien starter er Victory Ford egentlig konkurs. Allikevel svanser hun rundt i de mest fantastiske outfits dag og natt. En velskapt virkelighetsflukt for seerne kan det vel kalles. Bryr jeg meg? Nei, så lenge jeg får se de lekre klærne er det ikke så viktig at det er totalt urealistisk.

lipstickjunglevictory3

Stilen er enkel, stilren og med mye statement-smykker. Ikke totalt uoppnåelig om man kjøper billige etterligninger fra kjedebutikkene, men håret? Totalt utenfor rekkevidde uten en frisør for hånden hver morgen.

victory11

I hvert fall for meg, krøller gjør som krøller vil. Men uansett er det god inspirasjon til å starte uken med.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten