Love, want, need

Jeg hadde bestemt meg for at denne gangen skulle jeg ikke kaste meg på hypen, og holde meg unna når Jimmy Choo-kolleksjonen ble lansert på H&M. Mest fordi jeg så slåsskamp på nært hold når Matthew Williamson-kolleksjonen kom, og når det gjelder sko er mange jenter villige til å gå særdeles langt. Og har feil person en stiletthæl i hånden kan det bli et regelrett blodbad (Jeg er faktisk semiseriøs, H&M burde i hvert fall vurdere litt flere vakter denne dagen).

Men nå har jeg sett bildene av kolleksjonen i Costume, og datoen er huket av i outlook. Har jeg flaks og spisse nok albuer SKAL jeg nemlig ha de grå skoene i midten av dette bildet:

sko2

Dette er skoperfeksjon. Kan alle med størrelse 36 holde seg unna H&M i Bogstadveien 14. november? Og la det være igjen en av denne kjolen i størrelse 36?

bl kjole

Jeg ber ikke om så mye mer, bortsett fra litt penger på konto da... Nei, det er bare å bøye seg i støvet, H&M har gjort det igjen. 

3 kommentarer

Natalie

09.okt.2009 kl.13:42

Haha trodde bare sånn slåssing om sko osv skjedde på film XD

Christina

09.okt.2009 kl.13:48

Mmm, vet! Jeg vil også ha skoene, men jeg tar 37, så 36'erne er dine;)

Mari

09.okt.2009 kl.13:54

Bigfoot tar et par i 38. ;)

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten