Mannen som snakker i sitater

Det er egentlig litt pinlig. Men man får stå for det man mener. Aune Sand er bare helt fantastisk. Og helt klin kokos. Men det er vel det som gjør at man bare er nødt til å bli litt fascinert av han. Han har noen uttalelser som bare er helt hinsides ("jeg er såpass gammel at jeg har dundret løs på mye nydelig mus i mitt liv"), og hvor man lurer på om mannen går på syre. Men han er bare så herlig gal at det er morsomt, og at Sand-brødrene tør å satse som de gjør i New York skal de ha kreds for. Kunsten synes jeg så som så om, men der har man forskjellig smak. Men når to karer druser på som det disse gjør fortjener de et pluss i margen!

Tror seriøst jeg aldri har ledd så mye som når Aune Sand var med på firestjerners middag, men noe av det morsomste var vel ikke tiltenkt å være komisk...

les mer her:
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=574721

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten