Diesel furniture

I dag ble jeg klar over at Diesel faktisk hadde møbler. Og nysgjerrig som jeg er måtte jeg inn på nettsidene og sjekke ut dette. Det jeg egentlig forbinder med Diesel er ungdomsskole og jeans, og føler at jeg ikke helt har blitt med på lasset videre etter det. Men som "trendprodusent" (om man kan kalle det for det?) har Diesel vært flinke, og holder seg oppdatert hele tiden. Og jeg ble faktisk ganske imponert over hvor innovative de var og hvor fint design det var på møblene, lampene og sengetøyet (som jeg har forelsket meg i). Ofte er det slik at når en merkevare utvider sortimentet kan de nye produktene bli veldig preget av de produktene som kom først, dvs at i dette tilfellet kunne alle møblene blitt veldig "jeanspreget". Men her skal Diesel få ros for å fokusere på "individuelt" design for hvert produktområde.

Denne sofaen tror jeg egner seg godt i en loftsleilighet i NY:

sofa


Noe ikke alle kles- og møbelprodusenter er like gode til er å ta bilder som både viser produktene, men som samtidig er fine å se på. Dette bildet av lamper er utrolig lekkert, samtidig som det får frem produktene på en god måte:

lamper

Men det jeg virkelig vil ha er sengetøyet, mønsteret og fargen gjorde det uimotståelig for meg:

sengety

Mon tro om det gjør seg like godt på et sovekott? Mitt soverom er nemlig så lite at det kalles et kott. Så må derfor vise et bilde av hvor lekkert det faktisk kan se ut, men her i en annen farge.

sengety2

Du kan se mer på disse sidene.

(Alle bildene er hentet fra Diesels hjemmesider)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten