Lite gjennomtenkt fra Ungaro

Listen over kjendisdesignere begynner nå å bli rimelig lang, og det er et konsept som har hatt mer og mindre heldige utfall. Siste tilskudd på listen er Lindsay Lohan som designer for Ungaro. Lurer på hvem i Ungaro som har resonnert seg frem til å bruke en fallert tenåringsstjerne, som har vært innom rehab, blitt tatt for fyllekjøring, anklaget for tyveri og er kjent for å lage skandale? Vedkommendes jobb henger nok i en rimelig tynn tråd etter visningen i Pari.

Greit at den "rebelske" innstillingen til Lohan kan ha en viss fashion-appell, men når resten av pakken nå rett og slett er ganske sliten skjønner jeg ikke helt hva Ungaro har tenkt. Ja visst, oppmerksomhet i media har de fått. Men når det står at kolleksjonen virker uferdig, og at visningen er beskrevet som "embarrassing" da har man tatt et skritt laaaangt tilbake.

6a00d8341c630a53ef0120a5bcba4d970b400wi

Lindsay har sagt om kolleksjonen at kvinner vil føle seg sexy, men klærne må også være komfortable. I dette antrekket hadde jeg følt meg ganske stygg og totalt ukomfortabelt. Flere av de andre antrekkene hadde bikinitopper, og jeg lurer veldig på når kvinner følte seg komfortabel ved å gå i en bikinitopp noe annet sted enn på stranden? Selv der er det ikke mange som føler seg helt i sitt ess akkurat.

6a00d8341c630a53ef0120a613606f970c400wi

En positiv ting med kolleksjonen var at de hadde turt å bruke farger, noe jeg synes det har vært litt for lite av den siste tiden. Men sammensetningen var bare helt hinsides, og dette antrekket var rett og slett stygt. Noen ganger lønner det seg å satse på designere med talent og kunnskap, i stedet for å bruke et kjent navn for å booste medieoppmerksomhet. Sett langsiktig slår talent som oftest kjendisstatus. Heldigvis.

2 kommentarer

d. thi tu vy

05.okt.2009 kl.12:41

fin blogg : D stilig header .

silje

05.okt.2009 kl.16:08

Helt enig. Skjønner heller ikke poenget og dette var et langt skritt tilbake for Ungaro. Tipper samarbeidet ikke holder mer enn èn sesong. Lekker header!

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten