What to do when in London....

Forrige helg ble tilbrakt i nydelig sommervær i London, eller mer nøyaktig ble den tilbrakt i South Audley Street. Den gaten hadde alt man kunne trenge. Marc by Marc Jacobs lå nydelig til rett ovenfor en pub i solen.

sdc10174


Denne er perfekt til å live opp høsten med! I tillegg hadde butikken alt mulig av tilbehør, som ringer, armbånd, kjeder, hårbøyler osv. Det anbefales å ta seg en tur, her kan man gjøre et kupp.

Vanligvis når man er i London pleier det å gå mye tid til sightseeing. Men når man er mer keen på å sitte i solen med en kald øl, er dette løsningen: Taxi til Buckingham Palace - oppstilling - bilde!

sdc10149

Så var det en fem minutters gåtur til Big Ben, timingen var perfekt og vi var det på slaget tolv. Oppstilling - bilde!

sdc10151

Og når man tar slik express-sightseein får man bedre tid til viktigere ting, som å gå ut. Fredag satt vi på bord rett ved siden av Kelly Rowland, men ikke akkurat papparazzi-kvalitet på bildet:

sdc10139

Hvis man ser nøye etter er hun faktisk i midten av bildet..... Tidligere på kvelden spiste vi på Nobu, god stemning men skulle hatt et laaarger table.

sdc10131

På lørdag klarte vi faktisk å komme oss helt til Harrods for å titte litt. Men tror aldri jeg har vært på storby-ferie hvor jeg har shoppet så lite som nå, og kom meg ut derfra uten å bruke en krone. På kvelden var det ut igjen, og dette sier vel alt om formen:

sdc10170

Hjelpes..... Men det som faktisk skal sies at selv om man drar på en tur uten å se så veldig mye, så får man faktisk sett utrolig mye. Jeg synes det er utrolig gøy å sitte på et bord på et fortau og bare se på mennesker, og i London finner man dem i alle former, fasonger og stiler. Det er en helt sykt kombinasjon av forskjellige mennesker, og for min del er det like viktig å oppleve som en gigantisk klokke eller et stort slott.


8 kommentarer

K Fernandez

01.okt.2009 kl.09:15

Så koslege bilder :-) Høyrtes ut som du hadde det veldig kjekt :)

Lana Ramone ☮ 70s chick

01.okt.2009 kl.09:16

Yay, jeg elsker London!

BlueDoor

01.okt.2009 kl.09:26

Hehe, bra jeg ikke er den eneste som liker bedre å sitte på en cafe og se på menneskene..=)
Liker bloggen din!!

Dina

01.okt.2009 kl.09:27

Gud, jeg elsker London! <33

tonjegauteplass

01.okt.2009 kl.09:36

London er herlig :)!

celina

01.okt.2009 kl.09:36

så koslig! Du er heldig du. Jeg vil også til London!! :(

May Veronica K.Rundhaug

01.okt.2009 kl.09:52

ah, kul header !;-)
liker virkelig bloggen din altsååå

THENEWYORKER

01.okt.2009 kl.13:41

Wow. jeg har gjort et bloggfunn! Herlig :)

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten