Pressearrangement, once again

I dag var det igjen et pressearrangement, denne gangen på Posthallen for Remington. To av mine favorittbloggere var hårmodeller, Maren som har bloggen http://lostmyhead.org og maria som har http://vanillascented.com. Maren fikk fantastiske krøller med nye Sleek & Curl! Hun har lagt ut bilder på sin egen blogg, og det så fresht ut.
sdc10106

Simon, frisøren (som jobber på Spagetti i Bogstadveien), brukte Wet2Straight på Maria, en rettetang som kan brukes på både vått og tørt hår. Prøvde selv i går, og det funket helt utrolig bra!

sdc10112

Veldig misunnelig på Marias lange hår, problemet med så krøllete hår som jeg har er et det aldri blir langt nok.

Perfekt forberedelse før jeg er off to London, men utrolig skuffet over å ha timet turen til dagen etter at Fashion Week er ferdig. Til å jobbe med PR er jeg visst utrolig dårlig på research!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten