Burberry+The Sartorialist=sant

Burberrry har fått øynene opp for motebloggere (som også resten av verden tydeligvis), og for å nå en yngre målgruppe har de samarbeidet med Scott Schuman, mannen bak The Sartorialist.  Resultatet er siden artofthetrench.com som ikke er helt oppe og går enda. At trenchcoater passer bra sammen med The Sartorialist er det liten tvil om, og at Schuman gir bra motekred kan heller ikke benektes. Men hva Burberry vil oppnå med siden er jeg litt mer i tvil om, da det kan virke som om de har hengt seg på en bølge bare fordi man må inn i sosiale medier for å nå de yngre moteinteresserte. Til nå ligger det kun en video ute på nettsiden, med ulike mennesker i trenchcoat (overraskende nok). Jeg håper det viser seg at det gjøres noe mer spennende ut av dette, men det bør det vel gjøre når man ha fått med seg Schuman på laget.

Motebloggere har tydeligvis blitt motebransjens svar på finanskrisen, og alle har et lyseblått håp om de skal løfte dem ut av krisen. Varemagasinet Barneys, som er i dyp økonomisk krise har også samarbeidet med The Sartorialist,  og når Schuman var på Barneys var pågangen så stor at de til slutt måtte stenge magasinet. Men i og med at "bloggerne skal være med å demokratisere moten", håper jeg at motebransjen tør å satse på noen flere enn bare Scott Schuman.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten