STHLM "jeansseminar"

Forrige uke var vi på kick-off i Stockholm med jobb, en av mine absolutt favorittbyer. Der får man alt på en gang, utrolig bra shopping, bra uteliv, god mat og en utrolig fin by å bare rusle rundt i. Og at det tar under en time å fly dit er heller ikke negativt, å sitte på et fly er det kjedeligste som finnes. For å gjøre noe litt nytt, som også var tilpasset byen vi var i, ble vi utfordret i å lage et helt nytt jeansmerke på en dag. Stockholm er jo "hjembyen" til blant annet Acne og Cheap Monday, så vi var absolutt på riktig sted for litt inspirasjon.

Skal du selv ut på shopping i Stockholm er Søder absolutt å anbefale, og det var hit mange dro for å finne litt inspirasjon for å lage verdens hotteste, nye jeans.... Og for de som ikke klarer å vente til Monki kommer til Oslo har de en butikk her. Mye fint, og rett ved siden av finner du Weekday, som har en million Cheap Monday-bukser.

sdc10089

Min kjære kollega Markus handlet på American Apparel (ja, det er han med posen i hånden på bildet), som har utrolig mye bra basisklær. Men synes det var blitt ganske dyrt. Eller så er det bare jeg som har blitt enda blakkere....

Men vi fikk jo gjort mye annet enn å lage jeans, og vi kunne jo ikke ta en tur til Stockholm uten å ta en tur ut (eller tre). Hotellet er absolutt å anbefale, der er det god stemning fra tidlig på kvelden, men vær foreberedt på å spise middag til høy musikk. Men for oss under tredve (og et par over tredve) slo det godt an!

Tror ikke det blir lenge til neste tur over grensen, merker at Oslo er litt lite når man kommer hjem igjen. Nå til helgen kaller London, så jeg skal ikke klage for mye.

 

3 kommentarer

Oda Eide

21.sep.2009 kl.19:16

Hørtes kjempegøy ut! skal til stockholm i høstferien, og har faktisk aldri vært der før, så det blir nok spennende :) noen fler shopping-tips å gi meg? :)

trendnote

22.sep.2009 kl.12:35

Det er mye bra på Åhlens City, fant mange fine kjoler der. Skoavdelingen i første etasje hadde også godt utvalg. Urban Outfitters (i nærheten av Stureplan) kan også anbefales, der finner man alt og ingenting. HM er billigere enn i Oslo, og butikkene sykt mye freshere. God tur!

Oda Eide

23.sep.2009 kl.23:05

takk takk! masse bra tips :D

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten