Favoritter blant høstmoten

Som den evige optimisten jeg er ser positivt på at høsten er underveis, enda en god grunn til å shoppe. Vel, når man er finanskrise.com sånn som meg får man late som om fjorårets klær er nye når de pakkes opp igjen etter sommeren. Men uansett trengs inspirasjon, og to av mine absolutte favoritter i år er begge linjene til Marc Jacobs. De geniale, stramme silhuettene i hovedlinjen Marc Jacobs er sykt lekre, men noen av hårsveisene tror jeg kan bli litt over the top for lille meg på 160cm (håret er høyere enn meg). Men den rosa outfiten til høyre med det stramme håret er kanskje høstens hotteste.
marcjacobs31298122i

En mer laidback stil finner du hos "lillesøsteren" Marc by Marc Jacobs. Stilen kan man få til med klær H&M Trend, og litt hjemmebrodering (for de som gjør sånt...)
marcmarcjacobsrunwayfall09mbfwiy941mq0ojgl

Overalt står det at rødt er det desidert hotteste i høst, men er ikke altfor stor fan selv og synes at de røde detaljene her holder i lange baner.

Marc Jacobs lager også fantastisk tilbehør. Jeg klarer ikke å gå med klokke på armen (men pussig nok går jeg med armbånd 99 prosent av tiden), så denne passer meg perfekt:
image1l

Ser ut som et vanlig kjede, men er faktisk en klokkemedaljong.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten