Kari Traa pressefrokost

I går var det pressefrokost for Kari Traa, der de viste både høst/vinterkolleksjonen og vår/sommer. At de har klart å ta mote til sportbransjen er det liten tvil om, og jeg var spesielt imponert over bikinikolleksjonen. Fresh, sporty og trendy på en gang.
sdc10020


Ponchoen er ikke et "tradisjonelt" Kari Traa-plagg, men ser for meg at den kommer til å funke bra til å slenge over en bikini til neste år. Faktisk litt trist å tenke på at det er et helt år til neste gang man skal trekke på seg bikkersen, sommerklærne er alltid morsommere å kjøpe enn store vinterjakker og "fornuftige, varme sko".

Men må man nå en gang dra på seg varme klær og komme seg ut om vinteren er det oppløftende å vite at man kan finne feminine plagg med morsomme detaljer, som disse skiklærne. Og med rosa undertøy under føler man seg ganske fin.
sdc10017

Den blå fleecen med høy krage og stor knapp kommer til å bli en sikker vinner denne vinteren, selv om vinteren innebærer mer fornuftig påkledning enn sommeren trenger ikke klærne å bli kjedelige av den grunn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten