En uke fylt med mote

Da var ferien over, og hverdagen kaller. Men det kunne vært verre enn å starte med en uke som bare handler om mote! Det er uken jobber jeg med pressefrokoster for både Kari Traa og Oslo Fashion Fair.
pressefrokostoffaug2009

Oslo Fashion Fair er åpent for alle etter pressefrokosten, og det ville være vel verdt å ta seg en tur for alle som elsker klær og mote. Håper at messen kan føre til at vi ser et større trendaspekt under moteuken enn det som har vært tidligere, og at trendrapportene fra moteuken i København kan bli byttet ut med trendrapporter fra Norge i fremtiden. Det er et ambisiøst mål, men vel verdt å strekke seg etter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten