Kunst. eller kunst?

På parkeringplassen utenfor Nasjonalgalleriet har de satt opp en "kunsthall", som begynte med akk så mye omtalte Frosken. At det som står der nå ikke har blitt mye omtalt er vel en konsekvens av at vi fikk nok av alt oppstyret med denne Frosken, men jeg må si jeg lurer. Er dette kunst, kitsch eller kokkos?snc00015

At dette er kunst ment for å provosere er det liten tvil om, spørsmålet jeg stiller meg er hva som er hensikten. Mulig at det i seg selv faktisk er hensikten, men aller mest synes jeg at det minner om et vulgært hoppeslott.

2 kommentarer

Elin

17.jul.2009 kl.11:27

er det ett hoppslott for barn ?

Hanne

17.jul.2009 kl.12:02

definitivt ikke....

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten