Statement #2

Fortsetter mitt innlegg om statement-smykker, i og med at det er det jeg har på hjernen for tiden. En kollega tipset meg om noen fantastiske smykker som heter Li-LA-LO. Disse ringene er akkurat som de skal se ut akkurat nå.

Forsåvidt utrolig teit, men jeg har en forkjærlighet for klær og smykker med "skjulte" detaljer. Hva er vitsen, når ingen andre kan se det? Nei, det kan du spørre deg om, men det gir nå meg små gleder. For eksempel synes jeg de rosa sømmene på innsiden av Matthew Willimson-drakten min fra HM er noe av det som gjør plagget så spesielt som det det er. Det samme gjelder denne ringen, som er gravert på innsiden:
lilalo gravert

Små, skjulte gleder, men som gjør denne ringen litt mer spesiell enn andre.

Lilla er en av mine favoritt-farger, og denne ringen funker like bra til jeans som til kjole. Et viktig poeng når man skal rettferdiggjøre shopping!

lilalo lilla

I og med at vi var inne på lilla måtte jeg ta med disse øredobbene også, fordi de var sykt fine.

lilalo redobber

Nettsiden er www.lilalo.gr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten