Statement

I moteverden er det viktig å ikke ty til enkle ord når en trend skal navngis. Det ordet som svirrer mye rundt nå er "statement", og da spesielt om smykker. Statement-necklace var en trend som egentlig dukket opp i fjor, men som er veldig i tiden akkurat nå. Spesielt for de mote og prisbevisste har dette vært en trend som kan "fornye kjolen fra i fjor", og gjøre et antrekk nytt igjen. Mange av kjedene som er avbildet i magasiner ser nesten mer ut som en del av antrekket enn et smykke, men skal man hoppe på denne stilen er det viktig at klærne er relativt enkle. Hvis ikke er det lett å ende som et fugleskremsel. Jeg bruker sjelden slike kjeder selv, da skjerf er min favoritt i stedet. Men dette fra Lanvin er det jeg liker å kalle en "investering", som er lekker til en enkel pudderfarget topp nå, men som også kan brukes med en sort høyhalset til vinteren.
lanvin
(bilde fra netaporter)
Om man vil trekke oppmerksomheten til halsen i enda større grad har Oscar de la Renta dette fantastiske alternativet:
oscar de la renta

(bilde fra netaporter)

Men som sagt er ikke kjeder helt min greie, men det er derimot ringer. Det siste jeg har fått på hjernen er dobbeltringer, som jeg har fått høre at minner mest om ekstrautstyr for slåsskamper. Men jeg elsker det, og trenger fler. Engelvingene fra CC Skye hadde ikke vært å forakte.
cc skye

(bilde fra shopbop)
Et røffere valg en denne fra Made her think:
made her think 2
(Bilde fra shopbop)
En av disse ser du nok på min hånd utover høsten ihvertfall. Men husk, keep your hands out of trouble....Én kommentar

Linda-Mari

08.jul.2009 kl.15:29

Lanvin har veldig mange vakre smykker.
Englevinge ringen var søøøt:)

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten