"The shoe"

Jeg merket at med en gang det dårlige været kom ble jeg i litt dårlig humør, og hva kan gjøres med det? Det er en ting som alltid hjelper, og det er shopping. Jeg får alltid en eller annen ting på hjernen, og akkurat nå er det sko! Surprise surprise... Sko for meg er noe som sier veldig mye om en person, og det er derfor det er viktig å ha mange nok til at man finner akkurat de som passer til humøret.

Jeg er både en fornuftig og ufornuftig skobruker, og mitt fornuftige valg er disse dødssøte ballerinaene. De er dyremønster i akkurat passe porsjon, og passer både med jeans og et litt mer classy skjørt.
ballerina

(bilde fra Asos)

Selv om sommeren har tatt pause i dag satser jeg på at den kommer tilbake snart. Jeg har tåfobi, men lever så og si i sandaler fra mai til september. Disse fra marc by marc jacobs er favoritten, med lille miss marc på!
sandaler 2

(bilde fra shopbop)
Jeg hadde faktisk sånne hjertesolbriller når jeg var liten (både lilla og rosa), som jeg elsket over alt på jord og helst ville jeg ha på begge to på en gang. Velger å ta det som et tegn på at jeg var veldig tidlig ute som trendsetter, selv om det sikkert bare beviste at jeg var litt rar....

Det er utrolig mye lekre sko med vridd skinn i forskjellige fasonger for tiden, og disse fra Jean-Michel Cazabat er noe av det fineste jeg har sett på en stund. Men tror nok ikke prisen er helt tilpasset ferielommeboken.

jeanmichel cazabat
(bilde fra shopbop)

Både fargen og fasongen er perf, men noen ting er det best å drømme om. Dette er uansett sko det er best å sitte i, og det er jeg dårlig til å gjøre i lange perioder av gangen. Været i dag har vel bevist at sommeren er for kort til å sitte stille!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten