Sol, sommer og Oslo Live

At noen ikke har kommet opp med den fantastiske ideen med en festival på Kontraskjæret før i fjor er helt utrolig. Når billettene koster 99kr og opplegget er så bra burde noen gitt en premie til de som står bak!

Line-upen på onsdag var helt rå, og været var vel ikke akkurat feil heller.
sdc10436Kort anmeldelse av artistene:  N.A.S.A og Too many DJs var dødsbra, Nordpolen hørtes lut som dårlig karaoke, og Kleerup var bra. Litt skuffet der faktisk, er fan og trodde han kom til å levere mer. Men space-danserne til N.A.S.A veide opp, sykt funny. Men må ha vært ekstremt varmt, jeg holdt jo på å svette bort i bare en tynn skjorte.
sdc10442

Når det gjelder festival-stilen må jeg si at det var mye ymse. For det første går man ikke med høye heler når du er på festival og det i tillegg er gress, da er du fucked. For det andre burde trange jeans-shorts til kneet vært forbudt på gutter, not nice. Men var mange i fine, lange sommerkjoler som har vært redningen for en del jenter denne uken (inkludert undertegnede), og mange kule shades.
sdc10439

Stappfullt med folk, supert system med null kø for å kjøpe øl, god stemning og bra artister. Ja til mer Oslo Live!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten