Sommerlig tidsfordriv

Det er bare å glemme TV-programmet nå, når været er så fint er det ingen vits å holde seg innendørs! Men lesestoff er viktig på stranden, og her er mine beste tips:
  • Marc Jacobs Advertising 1998-2009. Bok med bilder fra Marc Jacobs-kampanjene som er tatt av den tyske fotografen Juergen Teller, fantastisk lys og utradisjonelle modeller, blant annet Sofia Coppola og Winona Ryder. Perfekt for de kleine dagene der hodet orker bilder og ikke ord. 
  • NY Times. Selv om kroppen tar ferie behøver ikke hjernen å gjøre det samme. Skriver også mye spennende om mote og trender, og er ofte å få tak i selv når man er på ferie i ikke-engelskspråklige land.
  • Engelske Vogue. En kilde til inspirasjon for høstgarderoben, men også en årsak til tom lommebok i august.
  • Hotell New Hampshire av John Irving. Denne slukte jeg på et svaberg forrige sommer. En klassiker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten