Definisjonen av en fashionista

Hva er en fashionista? Ordet blir nå slengt rundt, og ser på mange blogger at den ene etter den andre erklærer at "jeg en en fashionista". Selv skulle jeg gjerne sagt at jeg var det, men det er jeg ikke. Ihvertfall ikke etter min egen mening og definisjon av ordet. Filleting å irritere seg over, ja, men slik jeg ser det er det å bli sett på som en fashionista en betegnelse som kommer utenfra, og ikke noe selverklært.

Etter et søk på nettet  kommer jeg frem til at definisjonen er en hengiven moteentusiast, som er opptatt av high fashion eller spesiell mote, som er en definisjon jeg er helt enig i. Der står det også at ekte fashionistas ikke tror på trender. Her må jeg nok si meg uenig, for trenden følger oss uansett  om vi skaper dem eller følger de. Selv om du har din unike stil har den blir påvirket av trender på en eller annen måte. Men følger man dem slavisk er jeg også enig i at du blir et fashion victim, og det er der jeg mener at mange ikke klarer å skille. Flere at de selverklærte fashionistaene i Norge hopper på alt de ser av trender i en salig miks av stiler, og ender opp i en personlighetsløs motetåke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten