Noen trender er ikke til for å følges #2

I serien om trender som ikke bør følges kommer nå del 2. Denne trenden er forsåvidt ikke en som aldri burde vært fulgt, heller en som har blitt FORfulgt... Det er trenden med hårbånd over pannen. Ganske kult i begynnelsen, ikke fullt så kult når alle og enhver går med det hele tiden. Kan nesten sammenlignes med Buffalo-skoenes storhetstid, hvor man ikke før alle gikk med det skjønte at det egentlig så ganske merkelig ut. Jeg er generelt veldig glad i hårpynt, men tror vi kanskje har kommet til et punkt hvor det er nok med det å trekke det nedover mot øynene, spesielt med store blomster midt i pannen. Det gjør seg litt bedre lenger opp på hodet.
headband

Bilde fra Urban Outfitters
Når sant skal sies er vel en av grunnen til at jeg ikke hev meg på denne trenden selv at jeg har aaaltfor mye hår til at det kunne sett nogenlunde kult ut i det hele tatt..... Men noen ganger er det uansett på tide at trender dør.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten