Esmod diplomvisning på Posthallen

I går var jeg på Esmods diplomvisning på Posthallen. Veldig morsomt å se hva som rører seg der ute blant lovende norske designere. Faktisk tror jeg mange av disse har truffet bedre på trender enn det flere av de som viser klær på fashion week gjør.

 I en time måtte disse nydelige jentene stå på catwalken før showet startet, for en tålmodighetsprøve! Men effekten gjorde seg godt.
sdc10278

Klærne som ble vist representerer mange forskjellige stiler og retninger, men selv om ikke alt passer min smak så er det utrolig imponerende å se hvilket håndverk som ligger bak plaggene.

Noen trender skilte seg helt klart ut:
  • Svart
  • Avantgarde
  • Finanskrise
  • 80-tall
  • Figurativt
  • Skuldre
  • Sinbad Sjøfareren
2


Bildene er ikke verdens beste, da VIP-plassen ble ofret for mer champagne....

Heldigvis var det også noe farge.
3

Jeg har inspirasjon på hjernen for tiden, men tror det er akkurat det riktige ordet for å beskrive arrangementet. Inspirerende i forhold til stil og i forhold til det arbeidet noen legger ned i det de virkelig brenner for.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten