Noen trender er ikke til for å følges #1

Hver dag ser jeg små trendnisser rundt om i Oslo sentrum, som ikke klarer å la seg inspirere av trender fra catwalken, men i stedet velger å følge dem slavisk. For jeg mener nå ihvertfall at det er en del trender som ikke funker like godt i levende live som det ofte gjør på catwalken, der man ta det ut i mer ekstreme former. En av disse trenden er metallic tights. Jeg er en stoor fan av tights i de fleste former og fasonger selv, men har sett en del mindre flatterende outfits med tights i det siste, for eksempel metallic. Det kan kun se bra ut hvis du er en stick-figure. veronikajeanvie


Har sett flere i antrekk som minner om dette, som kanskje heller burde latt være... Og det gjelder i enda større grad sykkelbukser, som jeg mener så og si burde vært ulovlig. De ser bra ut på Hanneli Mustaparta, men hva ser vel ikke bra ut på henne? Jeg har ihvertfall noen bilder av meg selv fra tidlig nittitall som jeg helst vil brenne, der jeg har på neonfargete sykkelbukser. Not nice!

Liker nok ikke å innrømme det, men det bor nok en trendnisse i meg også, og broren min kommenterer ofte mine antrekk med at "du kommer til å være dritflau over at du hadde på deg det om noen år". Det er viktig å prøve og feile og ha det morsomt med mote, men noen ganger er inspirasjon viktigere enn å følge trender slavisk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten