Tips

Er du på shopping i Oslo kan jeg absolutt anbefale å ta en tur innom H&M i Karl Johans gate. Ikke akkurat en skjult perle, men de har utvidet trendavdelingen i øverste etasje. Det er et av mine favoritt-steder å shoppe, og er man innom regelmessig kan man gjøre gode kupp! Dette er en av mine trend-favoritter (og faktisk i samme farge som halve mitt klesskap, quelle surprise):
bluse copy

Det er nesten helt umulig å ta en tur hit uten å kjøpe noe, og de plukker opp trender fra catwalken utrolig raskt. Er du som meg og får et plagg fra Vogue på hjernen, er det vel verdt å titte innom på trendavdelingen for å sjekke om de allerede har laget noe som ligner. Denne lekre lille saken kunne vært fra et langt dyrere designer-merke, og skulle vært min om jeg bare hadde hatt litt lengre ben. Har en forkjærlighet for ting med store lommer! Styles med et bredt belte og masse armbånd. Eller au natural med sommerbrun hud? Men det krever jo enten ferie eller fint vær, og ingen av delene ser ut til å komme med det første....
shorts copy

I tillegg var det en mye større accessories-avdeling, med skjerf smykker og masse sko. En del fint, men her er det litt ymse. Disse havner i kategorien "vil ha":
sko copy

Hvor herlig er det ikke når du kan kjøpe alt dette, og bruke mindre penger enn man vanligvis bruker på ett par sko?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten