Skandinavias ABSOLUT beste drink

I går var det duket for skandinavisk mesterskap i bartending på Fugazi, og da det er lite som slår å gå ut og svinge seg på en torsdag var det bare å hive seg rundt. Først skulle vinneren fra Danmark kåres, og der må jeg si at egentlig alle drinkene var like lite gode.
sdc10234

Men de mikset nå for harde livet. Berit Boman var konferansier, men både danskene og svenskene hadde litt problemer med å skjønne norsk tydeligvis. Og den ene stakkars svensken ble jo helt vettskremt når hun spurte om man fikk bra drag på damene av å være bartender. "ehhh jooo då, ehh nei, altså..." Er ikke det noe av hele vitsen med å bli bartender, trodde det var av større kjærlighet til babes enn til drinks?

Etter min mening burde alle de tre norske ha vært i finalen, og det er ikke bare på grunn av nasjonalfølelse. Når det kommer til drinker er jeg nemlig meget objektiv!
sdc10245

Vinneren ble Silje Takle og det var vel fortjent! Hennes Absolut bestemor med rabarbra var supergod og frisk. En del av premien var å få drinket på barkartet på Below Zero i London, men tror kanskje ikke navnet klinger like godt der...?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten