Kreds til Kari

Var en tur innom bloggen til Kari Traa, http://karitraa.wordpress.com/, som jeg jobber med, og hun har nå fått velfortjent kreds i utlandet. Designkonkurransen Kari Traa Inspiration har blitt en hit blant de som står bak www.designlicks.com, og i dag har de kåret det til dagens site. Faktisk er det flere hundre som søker om å vinne den prestisjefylte kåringen på en av de aller mest kreative nettsidene i verden hver dag. Derfor er det utrolig kult at Kari Traa fikk denne heder og ære!

kari traa designlink270509

Designkonkurransen ligger forresten ute på

www.karitraa.com

Du kan vinne en dag med Kari og designteamet, og klær for 20.000, og det er ikke feil spør du meg. Jeg gjorde mitt beste, men tror neppe det holder til å gå bananas i klær...

3 kommentarer

Alexandra

27.mai.2009 kl.15:06

Hun har en kul stil :)

Kim Norheim

27.mai.2009 kl.15:20

Jupp.. jeg digger det:) fin blogg

Snadra

27.mai.2009 kl.16:12

Jeg digger klærne hennes!
Den konkurransen vil jeg prøve meg på!

Stiiilig header by the way!

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten