Lost Online

Noen ganger spør jeg mine kolleger med noen flere år i gamet hvordan man jobbet før internett fantes. Høres kanskje veldig naivt ut, men for meg er det vanskelig å forestille seg. Jeg bruker internett til utrolig mye av det jeg gjør på jobb, og ellers for så vidt, og i dag har jeg brukt mye tid på å lete meg gjennom ulike nettsider og blogger. Plutselig slo en tanke meg, -er det mulig å gå seg bort på nettet og aldri finne veien tilbake? Ja, jeg tenker billedlig sett nå, men det er så mye å oppdage og så mange inntrykk å fordøye på en gang at det du er opptatt av selv kan bli borte på veien. Noe nytt dukker opp hele tiden, og er du som meg og blir både veldig engasjert men samtidig har korttidshukommelse, er det lett å glemme hvor man egentlig skal være selv.

Vil du vite hvordan andre som finnes der ute i den store, men egentlig ikke-eksisterende virtuelle virkeligheten har det akkurat nå? Jeg fant ihvertfall mange som var lost.
http://www.wefeelfine.org/

 

Her kan nemlig jeg gå meg litt bort av og til.

 

webmappg58

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten