Stylista - What the fudge #2

Etter å ha dømt programmet nord og ned forrige uke tenkte jeg å se i går om det fortsatt var like dårlig. Og det var det.
20081023stylista560x373

Dette bildet rommer vel alle som har et snev av talent i programmet, og da mener jeg et snev. Det som irriterer meg er at det er så tydelig typecasting, her har det ikke vært audition der man har lett etter de beste fashionemnene. Nei, her har de gått etter de som kun lager drama på TV.

Og å prøve å få Anne Slowey til å fremstilles som en slags Anna Wintour er bare komplett utenfor. Dette er et TV-konsept som kunne fungert så utrolig bra hadde det ikke vært for dårlig produksjon og utførelse. Men sånn går det vel når man skal lage et program der merkevarer får kjøpe seg en plass på TV, H&M er vel mer enn fornøyde med oppmerksomheten de har fått ut av det.

2 kommentarer

Alexandra Svetlana

20.mai.2009 kl.21:26

Heisann!
Jeg lurer selv på å jobbe innenfor PR når jeg blir "stor". Jeg ser det at du jobber med PR og jeg lurte på hvordan du utdannet deg til det du er nå? Hva studerte du og hvordan "slår en igjennom" når det gjelder denne "bransjen"?

Jeg håper du vil svare meg, for jeg er veldig nysgjerrig på dette. Du kan svare på bloggen min, eller du kan sende meg en e-post på: alexandra.kalland@hotmail.com.

Maren

20.mai.2009 kl.22:42

Jeg er veldig enig. Så deler av programmet igår, og det slår meg at typecasting ødelegger mange bra programmer. Hadde virkelig gledet meg til dette programmet, men sånn kan det gå.

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten