Guess moteshow på La Belle

Var på Guess moteshow på La Belle går, da en av mine gode venninner Oda er butikksjef på Guess. Og fordi torsdag og nesten sommer som oftest er lik en liten tur ut. Virker som om halve Oslo tenker det samme.

Konferansier var eks-ungkar Jørgen Festervoll, som to dager før annonserte i Se og Hør at han trakk seg tilbake fra rampelyset. Selvmotsigelse 1: Si det i Se og Hør. Selvmotsigelse 2: Stille opp som konferansier på moteshow.

sdc10038

At trender resirkuleres er ikke noe nytt, men hadde håpet og trodd at det tok litt lenger tid før det var inn igjen med bare mager. Og det var inget unntak hos Guess.

sdc10043

Det ser jo ikke fresht ut med mindre du er denne størrrelsen, jeg vil helst ha meg spart for kvapsete damer som prøver seg på en slik look.

Det var også mye klær med marinepreg. Absolutt ikke noe for meg, men passer for de med en mer preppy look. Kapteinsluen er vel kanskje litt over the top uansett?

sdc10053

Øystein fra Paradise hotel hadde valgt moteshow fremfor finalefest, og poset seg nedover catwalken. Utvilsomt en kjekk gutt, men han hadde litt problemer da han på skulle rive opp t-skjorten.

sdc10051

sdc10056

Alle jentene som jobber på Guess i Niels Juelsgate var utrolig sporty og stilte opp som modeller. Jeg synes de så minst like bra ut som resten av modellene, og Oda (eller Victoria Silvstedt som hun nå kalles) så smashing ut.

sdc10069

Som på torsdager flest samlet det seg også et lite utvalg festglade mennesker, og som bildet under viser er det noen gutter som alltid trives best når de er eneste hane i hønseflokken.

sdc10071

Men er jo litt av en flokk å flokke seg med da.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten