Stylista - What the fudge?

Hadde gledet meg til Stylista begynte på tv i dag, trodde endelig det kom et spennende program for moteinteresserte. Den gang ei. Hva skjer med å caste den mest håpløse gjengen noensinne, hvor halvparten virket som dårlige skuespillere som ikke hadde et snev av interesse i mote?

stylista1


Det virket som om alle var bedt om å lage mest mulig drama ut av ingenting, for eksempel hun som gråt fordi hun var så glad i alle de aaaltfor utringede kjolene sine. Som passet bedre inn i FHM enn Elle for å si det sånn...

Og hva skjedde med redaktør Ann Slowey? Hun var omtrent like lik Anna Wintour som jeg er lik Victoria Silvstedt, og kunne ikke gått på høye hæler om hun så fikk betalt for det.

Og når i tillegg hele showet var kjøpt og betalt av Hennes & Mauritz merket jeg at dette var ikke det jeg hadde trodd det var. Ikke at jeg har noe mot H&M, men det lyste jo gjennom alt at konseptet var finansiert til så de grader av kjeden, så dette var vel for så vidt bare en laaang reklamefilm, som var ekstremt dårlig.

Men kommer jeg til å se på det? Helt sikkert, finnes vel ikke noe bedre enn klein TV der folk driter seg ut.

5 kommentarer

awesomekid

12.mai.2009 kl.21:50

Søt blogg :)

malin

12.mai.2009 kl.22:20

Så enig !!
-

Kristine Aga

12.mai.2009 kl.22:26

dette var nærmest slakt jo! nå ble jeg kjempe skuffa!

Ida-Kristin

12.mai.2009 kl.22:33

Kan si meg enig! Jeg hadde veldig høye forhåpninger, så det var litt kjedelig.

Silje

12.mai.2009 kl.22:35

Enig med deg! Trodde dette skulle bli et skikkelig moteprogram men det var rett og slett latterlig!

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten