Inspirasjon

Som en selverklært bladjunkie bruker jeg selvsagt altfor mye av lønnen min på blader, og da jeg kan lese av alt norske magasiner på jobb er det de dyre utenlandske jeg koser meg med. Selvfølgelig er britiske Vogue på toppen av listen, - ingen over, ingen ved siden. Nesten halvparten av bladet er reklame, men ganske ofte er de minst like inspirerende som innholdet i bladet. I løpet av det siste året har jeg tre favoritter. Den første er helt klart Louis Vuitton-reklamen med Sean Connery. Både fordi han er en ekstremt kjekk mann, men også fordi det er reklame på sitt aller beste.
connery
Min andre favoritt er fantastisk på grunn av humoren. Da jeg så kampanjen med Victoria Beckham for Marc Jacobs for første gang visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte, men kreds til henne for å ha stilt opp i en så ironisk bildeserie.

victoriabeckhamadmarcjacobs

Hadde aldri trodd at hun hadde såpass mye selvironi.

victoriabeckhammarcjacobslegs

Victoria Beckham sprikende ut av en pose er jo humor!

Min siste favoritt har ikke noen kjendiser, men SKO. For det første er det lekre sko, men viktigst ved den er at den gir deg en følelse av skrekkblandet fryd. Stiletthæl stukket inn i låret.... Pain, men litt digg?

jimmychooshoes

Men, la ikke dette være en oppmuntring til norske magasiner om å stappe bladene fulle med reklame. Blir ikke det samme med annonser for Friis, Kappahl og Din sko....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten