Åpning Eger - Kjendisfest og fashion heaven

I går var det mye jobb og mye moro. Da sto endelig åpningen av varemagasinet Eger på plakaten, og det var vårens store happening. Der hadde det samlet seg masse kjendiser, blant annet Pia Tjelta, Anette Stai, Synnøve Skarbø, Pia Haraldsen, Aylar og Morten Harket. Vi arrangerte VIP-vorspiel for motebloggere først, og jeg må si at det var en utrolig søt og fresh gjeng som dukket opp.
sdc10001

Disse jentene kan mote ihvertfall, og etter å ha besøkt bloggene deres har jeg blitt veldig inspirert.

På åpningsshowet sang Pia Tjelta og Morten Harket duett, og det funket overraskende bra. Men var faktisk mest imponert over bittelille Pia Tjelta på stiletthælene, jeg hadde gått på trynet etter to sekunder. Og det var det faktisk noen som gjorde ned trappen litt senere på kvelden.

Så var det visning av Nina Skarras fantastiske haute couture-kjoler, som er nesten like mye kunst som mote.

sdc10007

Skulle virkelig ønske jeg hadde en slik kjole. Men som min kjære far sa når jeg var liten og prøvde å gråte meg til ting, ønsk i den ene hånden, spytt i den andre og se hvilken du får mest i! Harde kår...

Etter en del timers jobb var det fest og moro, og Victoria, min kjære venninnne, lærte at gratis alkohol blant lekre sko ikke er en god kombinasjon.

sdc10019

Festlig når du ser ekspeditøren stå bak med to tomler opp! Hot tips til ny salgstaktikk i finanskrise-tider, kjør på med litt gratis alkohol, så trekkes kortet fort. Jeg stiller!

3 kommentarer

Maria

08.mai.2009 kl.11:34

Kunne gjerne hatt en sånn kjole! :)

Maren

08.mai.2009 kl.15:15

Var absolutt veldig gøy! Nina Skarra er i en klasse for seg selv. :)

Maren

08.mai.2009 kl.15:49

Den hvit kjolen, og den svarte kjolen. Stella McCartney skoene med svart bånd rundt ankelen. Jeg kommer til å bli fattig i den avdelingen.

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten