Spise i Stockholm

Er du på storbyferie med jentene er du nødt til å la restaurantene matche antrekket. Det vil si, hot outfit - hot dining. Hotellet i Stockholm er restaurant og bar/utested, som absolutt kan anbefales! sdc10204

Litt eldre klientell enn på mange av de andre utestedene, men absolutt ingenting å klage på!

Grill er et annet utrolig kult sted, som hadde utrolig god mat og et fantastisk interiør. Det var en salig blanding av lysekroner, blonder, asiatiske parasoller, tropiske blomster og antikke trebord, som burde sett helt kaotisk ut, men som faktisk funket veldig bra.

sdc10266

Oslo kunne virkelig trengt et slikt type sted, som er litt mer enn bare en restaurant og som er ganske stort. Så dersom noen går med tanker om å åpne noe lignende så vet jeg om ihvertfall seks jenter som hadde tatt turen. Altfor mange kjedelige spisesteder i Oslo, og dette var virkelig et friskt pust! Se de freshe parasollene i bakgrunnen:

sdc10255

Og de freshe jentene da... Men fra spøk til alvor, restaurantfronten i Oslo trenger noe nytt, så er du i bransjen bør du ta deg en tur til Stockholm og la deg inspirere.

Én kommentar

CHARLETTE

04.mai.2009 kl.22:16

så koselige bilder ! ^^
Likte headeren din også !

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten