Veldig nerdete å bli begeistret for?

Det bor en liten (eller noen vil vel kanskje si stor) nerd i meg, og jeg merket at jeg ble kanskje litt i overkant begeistret over denne nye applikasjonen på Firefox:

http://www.getpersonas.com/?utm_source=gsnippet&utm_content=fyf3&utm_campaign=s040109

Jeg har nå Anna Sui-design på min nettleser, noe som gledet meg stort på en helt vanlig og litt tam tirsdag. Du kan også få fra blant annet Nylon og BCBG, en fin måte å få helt gratis fashion-inspiration.

Og et utrolig smart trekk i forhold til markedsføring, hvor både Firefox og designerne får et stort utbytte av samarbeidet. Men ja, det er vel ikke til å komme unna at jeg scorer høyt på nerdebarometeret i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten