Min yndlingsbutikk

sdc10159


En av Oslos best bevarte hemmeligheter er butikken Mojo på Skøyen. De har de råeste utvalget av kule jeans, partykjoler og hverdagstopper jeg vet om ihvertfall. Og er det en tings jeg kan, så er det butikker!

sdc10161

Der selger de mange merker som du ikke finner overalt, og du slipper at noen dukker opp i samme kjole som deg på fest. For å finne de beste butikkene i Oslo er man nødt til å bevege seg utenfor lysløypa i Bogstadveien, og de er vel verdt å ta seg turen ut til Mojo på Skøyen for å finne noe litt mer spesielt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten