Stilige shades fra Pucci


Synsam (som er en kunde hos oss) lanserer i år solbriller fra Pucci, som jeg gjerne setter på nesen denne sommeren. De oser av god, gammeldags glamor, og det er jo ikke feil! Passer like godt på stranden som på storbyferie, og jeg tror disse passer spesielt godt til Matthew Williamson-drakten jeg kjøpte i går:
synsam produkt 032
Men mønsteret på stangen på disse brillene var også veldig stilig, og de er veldig typiske for Pucci:
synsam produkt 033

Synet mitt er utrolig dårlig, og jeg har colabunner til brilleglass. Derfor er det et begrenset utvalg av brilleinnfatninger å velge mellom, men disse tror jeg hadde funkte både glassmessig og stilmessig:
synsam produkt 029

Men, det er av en eller annen rar grunn litt mindre fristende å bruke noen tusen på vanlige briller enn på solbriller. Faktisk en liten ting å stusse over, hvordan ble solbriller kult og vanlige briller nerdete? Bare fargen på glassene som forsåvidt skiller dem, men et hav av forskjell i forhold til hva de utstråler.

Brillene selges forøvrig hos Synsam.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten