Motebesvisste politikere?

jeg lar meg av og til irritere av norske medier og mote. Det finnes altfor få arenaer der mote og trender tas opp på en seriøs og intelligent måte. Ja, det er morsomt å se bilder av hva folk har hatt på seg på ulike arrangementer, men når jeg leste denne saken visste jeg ikke helt om jeg skulle le eller gråte:

http://www.seher.no/811246/politikerne-faar-moteslakt

Å lage en sak om hvor moteriktige politikerne som deltok på Gros bursdag er, blir for meg som å gå ut på byen lørdag kl. 01 for å teste folks IQ. Helt feil!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten