A shoe affair

Jeg tror mitt forhold til sko kan sammenlignes med det forholdet mange menn (og en del kvinner) har til sin det motsatt kjønn... La meg forklare:
Hjemme har jeg Christian, som jeg virkelig elsker
christianMen en sen lørdag ettermiddag kommer jeg over Marc, og forelsker meg raskt. Jeg vet jeg har Christian hjemme, som gjerne kan være med ut i kveld også, han passer med akkurat det jeg skal ha på. Men, av en eller annen grunn er det som om Marc og jeg er meant to be akkurat i kveld, selv om jeg er akkurat like glad i Christian som jeg var forrige helg.
marc jacobs

Neste morgen våkner jeg opp, og av en eller annen grunn var ikke Marc like hot idag. Christian hadde passet mye bedre ser jeg nå.

Men noen dager senere er jeg ute på nytt, og finner da Roberto.... Og Roberto og jeg holder hele sommeren gjennom, jeg har ikke øyne for noen andre.
roberto
Men så kommer høsten, og Roberto er sliten og utgått. Ikke like hot lenger! Men da har man alltid gode gamle Christian, som holder stand hele veien. Du vet hva du får med han, men for en kveld eller to er det spennende å være litt vill.... Som med Alexander, for du vet at trygge Christian ikke har tenkt seg noe sted i kveld, og alltid vil stille opp når du synes det passer.
alexander mcqueen

(bilder fra netaporter.com)

11 kommentarer

Synne Jørgensen Livang

15.apr.2009 kl.19:03

Så morsomt skrevet :]
Sko er virkelig elskverdige !

Ida-Kristin

15.apr.2009 kl.19:24

Det var denne skoteorien din, nå skjønte jeg!
Nå har jeg også lest hele bloggen din og jeg liker den veldig godt!

Klem fra Ida-Kristin!

Mie

15.apr.2009 kl.19:42

Artig innlegg :D

lou

15.apr.2009 kl.19:45

hahah, vilket skoj inlägg :D
skor är det bästa, gah ;b
favoritskorna?

Atle

15.apr.2009 kl.19:46

Haha, bra innlegg !

Sofie

15.apr.2009 kl.19:56

elsket den överste! :D

Marie

15.apr.2009 kl.19:57

haha, morsomt innlegg !

cecilie :-)

15.apr.2009 kl.20:00

Haha, kjempe søtt innlegg! :-D

Janne

15.apr.2009 kl.22:42

Hanne, denne var jo fantastisk søt. Hehe...Flink er du!

Victoria

16.apr.2009 kl.09:12

Kunne ikke sagt det bedre selv:)

VIKTORIA KRISTINE

20.apr.2009 kl.14:22

skoo! :D
bra innlegg :)

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten