Ukens kjendis: mr JT

Jeg kan faktisk si at å lese Se og Hør er en del av jobben min, noe jeg synes er mer enn ok. Vi er jo nødt til å holde oss oppdatert på hva som skjer i kjendisverden! Derfor er kåringen av Ukens kjendis et selvsagt innslag på bloggen.

Denne uken er det liten tvil om hvem som fortjener kåringen, det måtte jo bli Jan Thomas. Men så mye som han er i media kunne han forsåvidt fortjent kåringen hver eneste uke. Med både en ny singel og fordi han (igjen) er sint som et lemen på Anne Kat. fortjener han å være den første som vinner denne prestisjetunge kåringen.

?Kanskje forstår dere den gleden jeg opplever ved å mestre kropp, klær og hår. De signalene som jeg før sendte helt ubevisst har jeg nå lært meg. Det er en egen glede i å bli sett og at noen bryr seg ? og noe av budskapet mitt handler om at man kan bygge selvtillit ved å gi de rette signalene, og dermed motta de reaksjonene man ønsker. På den måten får man skapt ro, slik at man kan fokusere på de viktige tingene i livet?
Fra Jan Thomas' verktøykasse for menn

Mulig han ikke har fått de reaksjonene han ønsket de siste dagene, men kanskje han heller har fått fokusert på viktigere ting i livet...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten