Årets sommerhår

spin curl pr 1

Sommerens hotteste hår ble presentert på Emil og Samuel 12. mars i år. Da var det lansering av Spin Curl fra Remington, hårstyleren som enkelt gir deg bølgete sommerhår. Inne var det stor sommerstemning, med parasoller, smoothies og frisk frukt. Kjendisfrisøren Simon Gentle stylet modellene med Spin Curl, og inspirerte de fremmøte journalistene til å prøve seg ut hjemme. Simon har tidligere stylet både Cate Blanchett og Russell Crowe, og med sin bakgrunn fra Australia vet han akkurat hvordan man skal se ut om sommeren.

remington


Ute lavet dessverre snøen fortsatt ned, men en liten forsmak på hva vi har i vente er aldri feil, og merket at jeg var i skikkelig sommerstemning da arrangementet var ferdig! Og rimelig klar for fresht sommerhår og ikke minst nye sommerklær.  


shutterstock18144214

remington 2

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trendnote

trendnote

25, Oslo

Jeg jobber i PR-operatørene, et firma som jobber med markeds-PR. Der er jeg rådgiver, og får lov til å jobbe med mange spennende prosjekter og et stort spekter av kunder. Noen av tingene vi gjør omtaler jeg på disse sidene, og noen ganger skriver jeg om noe jeg ønsker vi hadde gjort. Som PR-rådgiver er man nødt til å følge med på alt som skjer i media, og som selverklært blad-junkie er jeg også godt oppdatert på mye av det som skjer i utlandet. Interessen for moter og trender kan karakteriseres som stor, og dette iblandet min jobb innen PR danner bakgrunnen for det jeg skriver om.

Utvalgt moteblogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten